Pobūdis: - mėsos išpjaustymas, iškapojimas, smulkinimas
- paruošti gaminius į prekybos salėje esančias vitrinas bei savitarnos skyrius
- mėsos gaminių išdėstymas vitrinoje ir vitrinos priežiūra
- prekyba mėsa ir mėsos gaminiais
- mėsos produktų vitrinų švaros ir tvarkos palaikymas
- nustatytų veterinarijos tarnybos reikalavimų laikymasis
- darbas pamainomis: 4d. darbo/ 4d. poilsio
Terminuota sutartis (5 mėn.) mėsininkų atostogų laikotarpiui
Reikalavimai: - mėsininko darbo patirtis (nuo 2 metų)
- atsakingumas, tvarkingumas, greita orientacija
Turintiems profesinį mėsininko išsilavinimą, mažą praktinę patirtį, bet didelį norą mokytis, galime padėti įgyti daugiau profesinių įgūdžių.
Daugiau pasiteirauti galite Personalo sk., tel.nr.: (8 37) 750131, 8-601-36844.
Pasibaigęs skelbimo galiojimas.